main content

post area

بیوگرافی کامل علی اصغر رستمی

علی اصغررستمی خواننده، آهنگساز و رهبر گروه موسیقی هزاردستان

زادروز : سه مرداد ماه سال هزارو سیصد پنجاه و یک

زادگاه : روستای کاشی محله دابو دشت

تحصیلات : لیسانس هنر

استادان :
استاد مظفری و استاد عسگری آقاجانیان و استاد صدیق تعریف رفته و مکاتب آوازی اصفهان و طاهرزاده را نزد این بزرگواران آموخت.


اجرا ها :
خاطره‌انگیزترین اتفاق هنری وی در سال ۱۳۷۱ رخ داد که برای اولین بار با گروه بیداد به سرپرستی روان‌شاد عباس شریفی به روی صحنه رفت و در پی آن اجراهای موفق و زیبای دیگری را به همراه گروه هزاردستان و گروه‌های مختلف کشوری در شهرهای بزرگ ایران و همچنین در فرهنگسراهای بزرگ تهران و تالار وزارت کشور و برج میلاد و تالار وحدت داشته است.
کنسرتهای ایشان در کشورهای یونان، قونیه،رومانی، چین، ایتالیا، امارات، ارمنستان، ترکیه،تورنتو،کانادا،آلمان و بوسنی از اجراهای موفق این هنرمند می‌باشد.


گروه هزاردستان :
گروه موسیقی هزاردستان
گروه موسیقی هزاردستان فعالیت خود را از سال ۱۳۶۸ با مدیریت علی‌اصغر رستمی و سرپرستی حنیف شهمیرزادی آغاز کرده است. این گروه جزء گروههای برتر در اجرای موسیقی صحنه‌ای کشور می‌باشد. از جمله فعالیت‌های هنری این گروه می‌توان به اجراهای متعدد در کنسرتها و فستیوال های داخلی و خارجی اشاره نمود :
کسب مقام نخست گروهی در اثر برتر بی‌کلام پانزدهمین جشنواره‌ی تولیدات سازمان صداوسیمای کشور به آهنگسازی حنیف شهمیرزادی، اجرای کنسرتهای خیریه ازجمله کنسرت سال ۱۳۹۱ به نفع بیماران سرطانی مازندران، اجرای سال۱۳۹۸کنسرت جنگل و باران برای اولین بار همخوانی علی اصغررستمی و پرواز همای،اجرای کنسرت تالار وحدت ۱۳۹۰ جهت ارتقاء فرهنگ بومی و نشر آثار محلی، اجرا در تور اروپا (فستیوال های خارجی) نخستین نمایشگاه بین‌المللی توانمندیهای استان مازندران در امارات، اجراهای متعدد در صداوسیمای کشور، کسب مقام برتر موسیقی در جشنواره موسیقی نواحی تهران ۱۳۸۷ در همکاری برای ضبط آثاری چون: “خوامبه ته ره سر بزنم”، “شرقیترین آواز”، “شوره”، “بهاری وطن”، “عاروسی”ماهیگیر”، “بنفشه‌ی معطر”، “لاله های سرفراز”، “بینج سما”، “سپیده”، “سوی خرابات”، “وطن من”، “بهاری وطن”، “کرزنی”،”سرداران شهید”و…


آثار :
از آثار هنری ایشان می‌توان به آلبومهای “مه مستور”، “چلچلای سفری”، “فراق یار ،سوی خرابات”، “زمستون”،”مشتی پلوری” و “عطر گیسو” اشاره کرد؛ همچنین وی بیش از هفتاد ترانه و سرود در مرکز موسیقی تولید کرده است.

از آهنگسازان بزرگی که با وی همکاری داشته‌اند می‌توان به اساتیدی چون روان‌شاد منوچهر بیگلری‌پور، مجید اخشابی، محمدجلیل عندلیبی، جلال حیدری، رامین صفایی، بهزاد خدارحمی، مهرداد دلنوازی،فرشادرستمی،پروازهمای،جمشید عندلیبی،مجید درخشانی و حسن ناهید اشاره کرد.